maanantai 14. heinäkuuta 2014

Taloesittely

Hei taas! :)
Onkin kulunut jo pitkä tovi viime postauksesta. Moni olikin kysellyt taloesittelykuvia joten täältä pesee! Talosta ei löydy omia ladattuja eikä sitä ole muokattu! Talo kuuluu Modista ladattuun naapurustoon

Elikkäs talo edestäpäin vielä kertaalleen.

Kun astuu etuovesta sisään, eteen avautuu tällainen näkymä. Ehkä hieman karu, mutta ainahan sitä voi hieman fiksailla ;)

Olohuone toisesta kulmasta.

Keittiö ja ruokailuhuone löytyvät olohuoneen vierestä.

***

 Yläkerta avautuu pienenä olohuonetta muistuttavana huoneena.


Vasemmalta löytyy parveke, joka näkyy talon edestä otetusta kuvasta.


Samasta kerroksesta löytyy myös viehättävä makuuhuone kahdelle.

Sekä pikkuisen Lucaksen huone, joka on sisustettu sinisellä :)


Kolmannesta kerroksesta löytyi vielä jonkin sortin kuntoiluhuone.

Ja vielä yksi melkein tyhjä huone. Ehkä sinne saataisiin jotain myöhemmin ;)

Ja vielä lopuksi kuvaa talon toiselta puolelta, jossa oli kiva terassi, toinen parveke ja jonkin sortin avolava-auto! 

Elikkäs siinä pienimuotoinen taloesittely! Uutta osaa on tulossa jossain vaiheessa. Luultavasti aika pian? :) Inspiraatiota löytyy ja katsotaan mihin se johtaa :) Hyvää kesän jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kiva talo! Tykkäsin. Modernisti ja yksinkertaisesti sisustettu. Tulee vähän mieleen Huvikumpu kun ulkoa päin katsoo, onneksi ei sentään apinaa ja hevosta löytynyt sisätiloista :D

  Jatkele tarinaasi ja ilmoittele uusista osista c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikken itse taloa sisustanut :) onhan tuo vähän Huvikummun näköinen nyt kun sanoit! Hassua :) ja tietty ilmoittelen osasista sinulle :)

   Poista
 2. Olipa kiva pikkuinen talo. Toivottavasti tila riittää, mikäli Mirandalle siunaantuu vielä lisää pikkuisia. Lisäksi huomasin, että olet käyttänyt vain pelin omia huonekaluja ja ihan kivaa jälkeä silläkin näemmä saa.
  Itsellä on tällä haavaa paljon ladattuja, tosin pelaankin keskiaika teemalla, että tarvitsee ollakin, että saa lavasteltua maisemat oikeanlaisiksi. :)

  Mut joo tykkäsin kovasti Mirandan asumuksesta, vähän karultahan se näytti, mutta pistetään se sen piikkiin, että Miranda on vasta muuttanut sinne, eikä näin ollen ole vielä ehtinyt kunnolla sisustaa ja kun vielä on lapsikin tullut, niin ei ole neitosella aikaa moisia ajatelle. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa.

  Minä ainakin odotan uutta osaa mielenkiinnolla ja yritän räveltää tuonne MacBeareille lisää jatkoa sitä odotllessani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! :) ja juu onhan tuo kämppä aika karu! Mutta laitan rahan piikkiin koska pääsin juuri ja juuri muuttamaan edes tuohon taloon :) ajattelin sisustaa sitten paremmin kun Anderssonit saisivat enemmän rahaa :) Perusvärityksen (sinisen) aion pitää mutta fiksaan sitä vielä :) uutta osaa kuvailin illalla ;)

   Poista
 3. mistä olet ladannut ne sisätilan portaat? ja söpö talo :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tsekata nimen myöhemmin ja yrittää etsiä mutta en osaa sanoa välttämättä koska koko naapurusto on ladattu (katso postauksen alku) ja sen mukana tuli myös jtn tavaroita yms. taloihin :) ja talotkin olivat valmiiksi sisustettuja! Tulen kyllä vielä muokkamaan taloa :) kiva että muuten tykkäsit!

   Poista
  2. http://modthesims.info/download.php?t=319898 Täältä löydät ainakin linkit ladattaviin (portaat yms.) tuosta etusivulta :)

   Poista